4 месеца след убийството разследващите открили биологичен материал на трети...

Нови данни по делото за убийството на Яна в борисовата градина. Четири месеца след убийството се появил нов заподозрян. Така се оказва, че разследването отново е на кръстопът.

Четири месеца разследване, над 30 разпитани свидетели и повече от 10 назначени експертизи и все още няма конкретен отговор кой трябва да отговаря пред закона за убийството на Яна. Засега обвинен е само Пламен Трифонов. Разследването обаче показало, че на негово място може да застане друг, обясниха от прокуратурата.

Изненадващо се оказа, че на местопрестъплението е имало и друг човек, освен Николай Русинов и Пламен Трифонов. Четири месеца след убийството на Яна разследващите открили биологичен материал на трети човек.

Не е изключено да бъдат повдигнати и нови обвинения. Публично няма да обявим кои са лицата, заяви Маргарита Немска – говорител на Софийска градска прокуратура.

Кой е третият заподозрян, разпитан ли е, къде точно е намерен негов биологичен материал са все въпроси, които останаха без отговор. Стана ясно обаче, че е разпитан новопоявилият се свидетел при Мартин Карбовски. Четири месеца след убийството таксиметров шофьор реши да свидетелства, че е видял Пламен Трифонов в Борисовата градина. Той проговори, но не пред полицията, а пред камерите на Нова телевизия.

Имам чувството, че е той. А защо не съм казал на полицията – имах чувството, че те са си свършили работата като са го задържали, а като видях, че са го пуснали, реших да се обърна. Това заяви таксиметровият шофьор Георги Петров в \"Карбовски: Директно\".

Така делото отново се оказва на кръстопът.