Тази събота, 7 юли социалният ъндърграунд "Отечествен фронт" разказва за една по-различна употреба на голите женски гърди...

Тази събота, 7 юли социалният ъндърграунд "Отечествен фронт" разказва за една по-различна употреба на голите женски гърди.

 

"Свободата води народа" – ако сте виждали тази картина, в нея сте забелязали, че свободата е с голи гърди. Голите гърди са оръжие – нещо, което доказаха най-буйните жени на планетата – украинките от "Фемен" – разказва Мартин Карбовски.

 

"Тях ги бият, унижават, подстригват, но те продължават да правят тяхното си - да показват гърдите си в името на някаква кауза. Ние ги поканихме в България. Тук гърдите се ползват за друго – пълнят се със силикон, за да се пълнят очите на мъжете с пълните джобове. Гърдите на "Фемен" са оръжие за свобода. У нас гърдите са арсенал на обслужването, сексуалното."

 

Такива са "Фемен" – луди украинки, които имат кауза и поминък да се събличат в различни държави. Те са много млади, секси, със стегнати гърди, които охотно показват в името на някоя кауза. "Фемен" са открили едно приложение на женските гърди, което политизира, полемизира и скандализира. В България "Фемен" се съблякоха заради насилието върху жени и деца, което е дълбоко вкоренено в нашите традиции.

 

"Изразявам възхищението си към Ина, Оксана и другите украинки от "Фемен". Извън шегите с голи гърди трябва да признаем, че на малко мъже им стиска да имат кауза, камо ли да се съблекат или да се бият за тази кауза.

 

В последната си акция по време на Европейското в Киев Оксана беше пребита от милицията." – коментира Карбовски. – "Изразявам подкрепата си за нея и тези момичета.

 

Изразявам и недоумението си как едни жени могат да ползват гърдите за оръжие срещу несправедливостите, а други жени, нашите, да ползват гърдите си за самооблагодетелстване. Гърдите са оръжие за масово поразяване, а не разменна монета за дрешки и обувки. Свободата възбужда. Дано и у нас го разберете, момичета!"

 

"Отечествен фронт", събота, 7 юли 2012 г., 18:00 по Нова телевизия
Не го изпускай, няма повторение!