Какво ново е подготвила за българските си фенове блондинката вижте тази неделя

24 часа след като продуцентите на "VIP Brother" обявиха, че секс-символът Памела Андерсън ще влезе в реалити шоуто, Интернет буквално е „възбуден” от информацията, а медиите не спират да коментират. Новината днес – притежаваме първия кадър от спалнята на Пам в Къщата.

 

След стотици телефонни обаждания и имейли, русото изкушение на Холивуд казва „да” на българските продуценти. Това е първото й участие във ВИП-сезон на предаването.

 

В Англия влизането й предизвика истински фурор.

 

Тя е вегитарианка в пълния смисъл на думата, а любимото й меню от тази кухня е маруля с тофу, задушени зеленчуци и плод.

 

През последните години Памела Андерсън обикаля света, участвайки в различните формати на „Big Brother”.

 

Първото й участие в шоуто е още през 2009 г., за което тя заминава като гост на съквартирантите в Австралия. Миналата година Памела взе участие в британското реалити, а предходната 2010 г. стигна чак до Индия, където влезе в къщата на „Big Boss”.

 

През годините русокосата актриса се снима и в редица филми – “Спасители на плажа”, „Страшен филм”, „Блондинка в книжарницата” и „От руса по-руса”.

 

Звездата на Андерсън изгрява на корицата на „Плейбой” още през 1989 г.

 

Каква беше тя през годините – вижте на снимките, а какво ново е подготвила за българските си фенове – гледайте още тази неделя, 16 септември, от 20.00 часа, когато стартира „VIP Brother”.