Ще видите и история на един психично болен човек, набеден за престъпник

Кое е това момиче? Емануела или Емилия – на кое име се обръща по-често поп-фолк певицата? Изумрудените очи на лекия жанр срещат суровия поглед на безкомпромисния Сашо Диков. Какво имат да си кажат?

 

Стажанта броди в парламента и по време на вота на недоверие. Кой дойде на работа, за да попълни кворума? Нови ексклузивни интервюта из кулоарите на Народното събрание само в ДИКOFF.

 

Аплодисменти. Неотразимата Стоянка Мутафова в пространно интервю за любимите мъже, обичаното дете, актьорската младост и човешката упоритост. Несломимият дух е ген, а сцената – обетована земя. Стояна-Мария Константинова Мутафова – без аналог.

 

Станчо е обикновено момче с психично заболяване. Преди десет години се превръща в най-жестокия и мразен престъпник, след като е обвинен за блудство с двегодишно дете. Следват бой, сладолед и самопризнания – горе-долу в този ред. По-късно става ясно, че клетият Станчо има желязно алиби и е абсолютно невинен. Истината винаги е някъде там, стига да има кой да я потърси. Епизод от новата поредица в ДИКOFF – “Забравените”.

 

Кой се опитва да клати държавата? Николай Бареков в студиото на предаването с отговори на наболелите през последната седмица въпроси. Борба за справедливост или жълта атака срещу президента Плевнелиев? Каква е реалността и кой има интерес да я изкривява? 

 

Иво Тонев директно след вечното дерби Левски – ЦСКА сяда срещу Сашо Диков за откровен разговор по темата що е то футбол и има ли почва у нас. Успяха ли скандалите да прогонят и последните истински фенове и ще надскочат ли вътрешните си противоречия българските отбори?