Смяна на местата – Сашо Диков пита, Ани Цолова отговаря

Най-ранобудната водеща в ефира на Нова телевизия Ани Цолова гостува тази събота на Сашо Диков. Как се чувства жената на годината, когато мъжът на всички времена задава въпросите? Смяна на местата – Сашо Диков пита, Ани Цолова отговаря.

 

Истории за красиви, лековерни момичета и силни, страшни момчета. Изкусителната Калина Паскалева (позната на широката публика от риалити формата „Островът на изкушението”) разказва без свян и без упойка какво стои зад блясъка на привидния успех. Авторката на вестникарската поредица „Дневниците на една курва” издава книга. Непосредствено преди излизането й Калина гостува в студиото на ДИКOFF. 

 

Стажантът на поредната си разходка. На парламентарния фронт нищо ново освен няколко екзотични пътувания. Сашо Диков в атака.

 

Снимката на разплаканата Деси Николова и жандармериста, който я успокоява с „Дръж се, всичко ще бъде наред”, стана емблема на протестите. Трогателната среща между пазителя на реда и младото момиче трогва най-вече СДВР, които привикват семейството й за обяснения. Какво има да се обяснява? В студиото на Нова телевизия ще бъде бащата на момичето Филип Николов.

 

Бившият шеф на „Напоителни системи” Георги Харизанов избра да гостува в ДИКOFF, след като през изминалата седмица беше задържан заради дочут от анонимен свидетел разговор в заведение. След като го пуснаха, той обеща да не си мълчи повече. Какво има да каже – гледайте в събота, Нова телевизия, 16:00 часа.

 

Ще вадим ли още футболни скелети от гардероба? Президентът на БФС от славния период около '94-та – Христо Данов в интервю за сивите петна около българския спорт.

 

Миролюба Бенатова представя: Животът като кутия шоколадови бонбони. За съжаление, на петима възрастни хора им се падат отровените лакомства. Изобретателни злодеи упояват пенсионери и задигат мизерните им спестявания. Напомнете си да не взимате бонбони от непознати.

 

Помните ли незрящия Дормуш, който живееше сам в студеното и разнебитено училище на село Воловарци? Няма да е чудно, ако сте го забравили, не се притеснявайте. Важното е, че доктор Ангелов го е запомнил, трогнал се е от тежката му съдба и иска да му помогне да прогледне. Дали по Коледа стават чудеса? Ще разберем тази събота.

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис