Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е 91 250 лева

На Велика Събота водещите на предаването Захари Бахаров и Вяра Атова представиха най-новия сред билетите на Национална лотария – „Бинго Лото“, който може да намерите скоро в търговските обекти на партньорите на „Национална лотария”. Новото попълнение в колекцията носи забавление и общи печалби за 17 500 000 лева. В него се крият общо 3 000 000 моментни печалби между 3 и 50 000 лева. ТОП печалбите са две - всяка в размер на 250 000 лева.


„Бинго Лото“ дава възможност за спечелване на моментни печалби или участие в жребиите за „Специален втори шанс“. Пълната информация за новия билет и правилата, може да намерите ТУК: www.7777.bg


В първата игра „На крачка от късмета“ тази седмица за лек автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева участие взеха: Румяна Караджова от Асеновград, Мариела Йорданова от София и Росен Димитров от Габрово. Първа крачка, с помощта на Руми и монета №7, направи Мариела.


Нейният късмет я следваше през цялата игра и тя първа премина финалната линия на играта. 50-годишната дама се занимава със застрахователна дейност, неин придружител бе съпругът й. Още в студиото на Национална лотария тя избърза да се качи в новото си возило. Мариела сподели, че играта за нея е била весела и приятна и че ще продължи активно да си купува билети от „Национална лотария”.


В играта „Сейфове“ участие взеха две дами и двете по случайност служителки в Български пощи - Милка Топалова от Плевен и Радка Гържилова от село Нова Махала. Радка първа си тръгна от играта с 500 лева.


Още на втория си избор тя отвори червен „Х“, а на следващия си ход отвори и втория червен „Х“ и така изпрати опонентката си във втория кръг на играта. Милка започна играта си с „червена светлина“, но реши да рискува и продължи със следващ избор на сейф № 1, който отново за съжаление беше с червен „Х“. 48-годишната дама мечтае да пътува по света. Тя си тръгна от студиото на Национална лотария със сумата от 3 250 лева, с които ще има възможност да започне да реализира своята мечта.


За “MEGA JACKPOT“-а на "Национална лотария" сили премериха 5 късметлии: Станка Чавдарова от Бургас, Селяйтин Исмаилов от Варна, Румен Стефанов от Сливница, Минко Петров от село Бели Осъм и Николай Колев от село Кочево.


Най-силната карта се оказа в ръцете на Селяйтин, който застана пред „Колелото на късмета“ за да сбъдне своя мечта. 31-годишният варненец определи своя джакпот от 200 000 лева, но в играта той сподели, че е дошъл за 50 000 лева. Селяйтин показа страхотна игра и голям късмет, като караше публиката да затаи дъх след всяко свое предположение.


Той успя да стигне до 9-тата сфера и си тръгна от играта с 25 000 лева и с много ръкопляскания. Късметлията успя да стигне до поставената от него цел за 50 000 лева още на 8-та сфера, но беше решен да рискува. Младият татко е женен, има дъщеря на 7 години и мечтае за син. В момента има собствен бар в морската столица и иска да разрасне бизнеса си  като отвори и ресторант, за което ще използва и спечелената сума.


Водещата Вяра Атова зарадва с 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“ Цветомир Цветков  на 31 години от Велико Търново, за когото печалбата от „Национална лотария” е първата му награда от лотарийна игра.


Своите чекове с моментни печалби, връчени лично от водещия Захари Бахаров, получиха:  Галина Йосифова от Стара Загора от билета „Сбъдни мечтите си“ на стойност 20 000 лева, Цветан Илиев от Сандански от билета „Сделка или не“ на стойност  5 000 лева,  Надка Христова от Шумен с билет „Лото +“ и печалба от 5 000 лева и Димитър Филипов от Рудозем с билет „Сбъдни мечтите си“ , който му донесе награда от  5 000 лева.