Соломоново решение на журито променя съдбата на дългогодишни приятели

Големите изненади вървяха в двойна доза в третия епизод на X Factor. Братята Пламен и Иво показаха, че Justin Bieber звучи даже по-добре на два гласа. Момчетата от Добрич спечелиха признанието на Саня, която заяви: „На сцената най-после се появи някой, който заслужава адския потенциал да стигне до финал“. 

Дългогодишните приятели Вениамин и Доника се оказаха пред тежка дилема и приятелство, изправено на кръстопът. След лиричното звучене на „Минаваш през мен“ и не по-малко успешното солово представяне на Вениамин, пред него бяха поставени две възможности – да продължи сам или с дуетната си половинка.  Соломоновото решение на журито промени събитията в последната минута, давайки възможност на двамата да продължат самостоятелно  – нека по-добрият победи.

Майсторка на народните танци пък опита да впечатли журито не с танцувалните си, а с певческите си способности. Изпълнението й на Селин Дион My Heart Will Go On накара Любо и Мария да станат и да затанцуват. За съжаление обаче саундракът към филма „Титаник” не донесе щастлива развръзка за участничката – тя си тръгна с отрицателен отговор, но и с благодарности от страна на журито за създаденото настроение. 

Не пропускайте следващия епизод на X Factor в сряда, 17 септември, от 22.00 ч. по Нова.