Късметлии от цялата страна си тръгнаха с усмивка и пълни джобове от предаването

Тази събота положителните емоции отново не пропуснаха никого. Късметлии от цялата страна взеха участие в предаването „Национална лотария“ и си тръгнаха с усмивка и пълни джобове.

 

Играта на „Крачка от късмета“ изпрати Йордан Георгиев с чисто нов автомобил. Късметлията е от град Добрич. Той е на 20 години и споделя, че в студиото на „Национална лотария” е сбъднал една своя мечта - да има собствен автомобил. Йордан все още няма шофьорска книжка. Споделя, че възнамерява да запази колата и да изкара нужния документ, за да е правоспособен водач на френското возило. Опоненти на младия щастливец бяха Йонка Доковска от гр. Варна и Рашко Асенов от с. Долни Цибър. Рашко Асенов сподели, че се е върнал в България само, за да вземе участие в „Национална лотария”. Той живее и работи в Италия. Връща се всяка година през месец август, а това лято е закупил и регистрирал билетите от лотарията. Късметът му се усмихва, получава мечтаното обаждане, а след това и мечтания автомобил.

 

Играта „Сейфове“ посрещна Анита Александрова от гр. София и Моника Симеонова също от гр. София. Двете дами се бориха в играта, за да достигнат втори кръг. С първия си ход, Анита направи и своята първа грешка, като отвори сейф номер 4, който криеше знак „Х“. След това поправи своята игра и отвори сейф със сума 2 000 лева, но третото й предположение също бе грешно. След отварянето на сейф номер 9, който криеше знак „Х“, с две грешни предположения, Анита отпадна от играта „Сейфове“. Тя си тръгна с печалба 1 000 лева и сподели „Щастлива съм, че имах шанса да играя в Национална лотария. Повярвах в късмета си и ще продължа да купувам любимите си билети“. Втория кръг на играта, Моника започна с актив от 4 000 лева и се опита да утрои своята печалба. Първият сейф, който отвори, бе номер 2. Той й даде зелена светлина и знак „Х3“. Следващото предположение на късметлийката бе сейф номер 4, в който имаше символа „Х“. Моника реши да рискува, отвори сейф номер 3, но в него също имаше знак „Х“, който прекрати нейната игра и раздели печалбата й до момента на две – 2 000 лева.

 

Димитър Ангелов от гр. Петрич е късметлията, който спечели моментна печалба от билета „ЛОТО+“ в размер на 100 000 лева! Късметлията се завръща от Англия преди 6 месеца. Там със своята съпруга Естела са работили във ферма за гъби. „Тръпката е много голяма. И на нас ни се случи нещо хубаво. Сега искаме да направим собствен бизнес, за да не се налага да работим на подобни места, както в Англия“, сподели съпругата на късметлията.

 

Чекове за моментните си печалби в студиото на „Национална лотария” получиха петтима къметлии. Васил Илиев от гр. Пловдив получи чек за 10 000 лева печалба от билета „БИНГО ЛОТО“. Любомира Кожухарова от Стара Загора получи чек за 10 000 лева печалба от новия билет „ЛОТО ЗОДИАК“. Владислав Илиев се прибра с 5 000 лева по-богат от билет „СБЪДНИ МЕЧТИТЕ СИ“. Илия Милев с. Мало Конаре получи чек за 5 000 лева печалба от билета „ЛОТО+“, а Снежина Димитрова от гр. София взе чек за 5 000 лева печалба от новия билет „ЛОТО ЗОДИАК“.

 

Любка Маринова е категоричният победител, който изтегли най-високата карта за участие в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. За първи път в играта бе изтеглена карта номер 50. Така късметлийката продължи в играта и завъртя колелото на късмета, което спря на сумата 150 000 лева. Само няколко верни предположения бяха нужни Любка, за да натрупа 30 000 лева. Не закъсня и първата й грешка, която направи на предположението си за сфера номер 7. Тя реши, че не желае да рискува натрупаната сума и прекрати своята игра. Щастливката си тръгна с 30 000 лева и хиляди планове за какво ще използва парите. След предаването късметлийката сподели: „ Позитивен човек съм и вярвам, че това ми помогна. Имам кутия от обувки вкъщи, която е пълна с билети на Национална лотария. Инвестицията си заслужаваше. Имам една голяма мечта и тя е да си направя околосветско пътешествие с кораб. Сумата ще ми е достатъчна за да я осъществя. Пожелавам на повече хора късмет като моя“.