Гледайте историята за една съвременна Пепеляшка - всеки делничен ден от 14.30 ч.

Те са млади, красиви, многообещаващи и за първи път застават заедно на снимачната площадка в хитовия сериал „Надежда за обич” по Нова. Всеки делничен ден от 14.30 ч. зрителите могат да следят съвременната история за Пепеляшка, пресъздадена по толкова впечатляващ начин, че сериалът се превръща в истински хит в Турция.

„Надежда за обич” разказва за красивата Умут (Гизем Караджа), която работи в популярен фризьорски салон и живее заедно със семейството си. По-малкото й братче и майка й са единствените хора, за които тя се грижи с цялата си любов. Потискана от доведените си сестри, които непрекъснато я ревнуват, и от доведения си баща, който взима цялата й заплата, за да си купува алкохол, Умут поддържа домакинството и се грижи за всичко в къщата. В тази враждебна семейна среда Умут прави всичко възможно, за да не загуби надеждата си. В този момент тя среща Озан (Шюкрю Йозйълдъз) - млад, красив и от богато семейство. Двамата се влюбват от пръв поглед, с което приказката започва. 

„Надежда за обич” е история за любовта, обременена с предразсъдъците на класовите различия. История за любовните триъгълници, чистотата на една любов и може ли тя да се съхрани въпреки пречките. 

Освен заради сюжетната история, сериалът се превръща в истински хит и заради актьорски състав. Гизем Караджа влиза в телевизията директно от модния подиум, след като през 2011 година става втора на конкурса „Мис Турция” и представя страната си на „Мис Свят”, където печели специалната награда за най-добър национален костюм. Вниманието привличат и мъжете в сериала - Шюкрю Йозйълдъз (Озан) и Берк Октай (в ролята на Хакан). Дълга кариера на модел има зад гърба си и Берк Октай. Той става Best Model през 2003 година и участва в над 100 ревюта в Париж, Милано, Токио, Дубай и Москва, работейки за марки като Армани, Прада и Джанфранко Фере. И докато Берк и Гизем вече имат по няколко успешни участия в сериали, за Шюкрю Йозйълдъз героят Озан  е първата главна роля. 

Не пропускайте епизодите на „Надежда за обич” всеки делничен ден от 14.30 ч. по Нова.