Гледайте приключенската екшън-комедията „Диамантът на Джеру” тази неделя от 14.10 ч. по Нова

Носителят на „Оскар” Кийт Карадайн и звездата Били Зейн се впускат в невероятни приключения, за да открият едно безценно съкровище, в екшън-комедията „Диамантът на Джеру” тази неделя от 14.10 ч. по Нова.

Кийт Карадайн влиза в ролята на отегчения богаташ Джон, който има проблеми със скучния си брак. За да спасят отношенията си, двамата с неговата съпруга Хелън (Парис Джеферсън) решават да заминават за Борнео в търсене на приключения и мистериозен диамант. Плановете им се объркват, след като се оказва, че техният водач Майк (Били Зейн)започва да флиртува с Хелън. Джон и Хелън решават да продължават пътешествието си сами. Оцеляването в джунглата обаче се оказва сложно. На помощ отново ще се притече Майк, който има много повече опит от тях в оцеляването. Тримата подновяват издирването на местния вожд Джеру, който, според слуховете, притежава ценен диамант. Съвсем скоро тримата ще разберат, че колкото по-близо стигат до вожда, толкова по-опасно става и приключението…

Дали ще открият диаманта и как ще завърши противоборството между Джон и Майк за сърцето на Хелън, ще разберем в приключенската екшън-комедията „Диамантът на Джеру” тази неделя от 14.10 ч. по Нова.