Не пропускайте романтичната комедия „Пак ли ти?” от 20.00 ч. и екшън-трилъра „Книгата на Илай” от 22.10 ч. по Нова

Две изключителни филмови премиери очакват зрителите в съботната киновечер по Нова. Звездните актьори Кристен Бел, Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър първи ще завладеят ефира с романтичната комедия „Пак ли ти?”. В премиерното заглавие от 20.00 ч. кошмарите от миналото стават настояще, когато успешна PR агентка се прибира у дома за сватбата на брат си и научава, че годеницата му е бивша мажоретка от нейното училище. След сериозните разминавания в миналото между тях сега е време двете да се изправят една срещу друга.

След романтичната комедия „Пак ли ти?” киномаратонът продължава с филма „Книгата на Илай”, отличен за най-добра режисура и филмова музика. Екшън-трилърът от 2010 впечатлява със силната актьорска игра, а в главната роля на Илай зрителите ще видят Дензъл Уошингтън. Героят му е воин не по избор, а по необходимост, който вече 30 години пази надеждата за бъдещето. Воден от вярата си, Илай е решен да направи всичко по силите си, за да спаси човечеството. В лентата Дензъл Уошингтън си партнира с Мила Кунис и Гари Олдман.

Не пропускайте филмовите премиери тази вечер - романтичната комедия „Пак ли ти?” от 20.00 ч. и екшън-трилъра „Книгата на Илай” от 22.10 ч. по Нова.