Първият концерт на X Factor e на 20 октомври, вторник, от 21.00 ч. по Нова

e proЧетири групи ще продължат с Люси Дяковска към първия голям концерт в X Factor на 20 октомври от 21.00 ч. по Нова. След сериозна дилема и професионален разговор със своя гост – Мария Илиева,  Люси получи подкрепата на своите колеги да избере четири групи, които да превърне в непобедима сила по време на концертите на живо.

Въпреки, че оперният квартет постави под въпрос своето бъдеще в шоуто с известен пропуск в текста на песента, Люси избра Вальо, Точно, Тео и Светльо като една от оригиналните и неподражаеми групи на сезона.  Сред избраниците на певицата се оказаха и велинградските легенди – трио „Парадайз“ и момичетата, които спонтанно получиха названието Salut от Люси.

Пред труден избор в Къщите на съдиите се изправи и Саня, която избра тримата най-впечатляващи таланти в отбора на момчетата с помощта на Васко Василев. „Вярвам, че този сезон ще победим!“, сподели със своя отбор развълнуваният ментор, който избра победителя от най-големия музикален формат в Русия – Кристиан Костов, заедно с харизматичния Кристиян Янкулов и един от кандидатите с най-специфичен глас – Живко Станев.   

Не пропускайте следващия епизод на X Factor в четвъртък от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com