От играта късметлийката спечели и круиз за двама до Канарските острови

В играта за „Мега джакпот”, достигащ 1 милион лева, тази седмица късметът беше на страната на Мария Стоянова от Добрич. Тя завъртя „Колелото на късмета”, с което определи джакпота – 150 000 лева. 

Играта за Мария не започна по най-добрия начин, тъй като още на третата сфера направи първата си грешка. Това не я разколеба, тя продължи и даде вярно предположение. Бързо направи три верни предположения, с което си спечели 15 000 лева. В петата сфера Мария уцели символа „Бонус печалба”, което означаваше, че печели 12-дневно All inclusive пътешествие за двама с круиз до Канарските острови. Числата в петата сфера отново се завъртяха, последваха още две верни предположения и така активът на Мария достигна 30 000 лева. В този момент тя реши да се откаже със спечелените 30 000 лева. 

„Много съм щастлива от печалбата. Имах нужда и от такова пътешествие”, заяви късметлийката, като не пропусна да пожелае много късмет на всички, които искат да бъдат на нейно място.

Мария Стоянова от Добрич е на 34 години. Тя има две деца и живее на семейни начала със своя партньор в живота. Билетът, с който е спечелила участие в предаването Национална лотария, е „Кеш х 20”.