Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Първите трима късметлии в предаването на Национална лотария на 24 октомври 2015 г. бяха Соня Вълкова от град Пловдив, Татяна Маринова от село Щръклево и Никола Николов от град Велико Търново. Те бяха изтеглени от чаровната водеща Рая Пакова и взеха участие в играта „На крачка от късмета“, в която голямата награда е страхотен чисто нов автомобил.

Фаворит след първия избор на монети беше Соня. Тя водеше с две крачки напред. Следваше я Татяна с една крачка, а Никола все още беше в стартова позиция. Всичко се промени след втория избор на монети. Никола стана лидер в играта и го делеше само една крачка от спечелване на прекрасния френски автомобил. На ред беше Соня, която реши да рискува с две крачки. Избра монета номер 11. Монетата се обърна, а участникът, който си тръгна с печалба чисто нов автомобил от студиото на Национална лотария беше Никола. За Соня и Татяна останаха утешителните печалби от по 1 000 лева и билет на Национална лотария.

„От последен станах първи! Много добре се получи играта за мен“, коментира след предаването Никола. Той сподели още, че няма личен автомобил и е много щастлив от печалбата. Късметлията работи във фирма за производство на сладки изделия. Билетът, с който е спечелил участие в предаването Национална лотария е „Кеш х 20“.

Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.