Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

За „МЕГА ДЖАКПОТ“ достигащ 1 милион лева тази седмица се бориха Севдалина Илиева от град Аксаково, Теодора Креклешка от село Орешак, Пенка Савова от град Елена, Анна Христова от село Асен и Георги Осев от град Петрич. Щастливецът, който изтегли най-голямо число от картите в предварителната игра, бе Анна. Опонентите й нямаха нейния късмет, но въпреки това си тръгнаха от предаването с по 1 000 лева печалба.

Щастливката остана на сцената, завъртя „Колелото на късмета“, с което определи джакпота в своята игра – точно 200 000 лева. Сферите се спуснаха и играта на Анна започна. С много увереност в своите предположения участничката бързо натрупа печалба от 20 000 лева. Играеше за 25 000 лева, числото беше 29, а Анна заложи, че следващото ще бъде по-голямо. Натисна бутонът, но сгреши. Следващото число беше 11. Пред Анна имаше три възможности: да се откаже с 20 000 лева, да продължи и даде вярно предположение, с което щеше да спечели  още 5 000 лева, или да продължи и да даде грешно предположение, което щеше да раздели печалбата й от 20 000 лева на половина. Анна не пожела да рискува и се отказа със спечелените до този момент 20 000 лева.

„Никога не съм вярвала, че ще бъда изтеглена за участие в предаването на Национална лотария. Пожелавам на всички много късмет и да вярват в мечтите си“, сподели Анна след края на предаването.  В момента Анна е по майчинство. С част от печалбата си ще помогне на свои приятелки, които скоро ще раждат. Възнамерява една част от парите да дари на деца в неравностойно положение. Останалата сума ще използва за своето семейство и дом. Билетът, с който е спечелила участие в предаването Национална лотария е „Мечтаният дом“.

Гледайте игрите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.