Изпълнителите разказаха подробности за съвместния си сингъл в „Здравей, България”

„В живота всичко, от което имаме нужда, е време, за да можем да осъществим всяка стъпка, която сме поели”, разказа певицата Жана Бергендорф в ефира на „Здравей, България”. Тя гостува в студиото заедно с Моисей, за да представят съвместната песен „Време”, чиято премиера беше само преди дни

 

Идеята за проекта се роди взаимно, разказа Моисей, който беше сред звездите в първия сезон на X Factor. „Винаги съм искала да направя дует с него”, обясни на свой ред Жана, като подчерта, че към сингъла е добавен и фолклорен елемент. „Вирджиния Рекърдс” за пореден път се включи с много подкрепа. Сбъднаха мечтата ни да имаме черно-бял клип и ето – получи се”, разказа още тя. 

 

Певицата сподели, че Кристиян е нейният фаворит сред участниците в новия сезон на X Factor. „Това дете е богатство на България, той ме разплака – колко често у нас се срещат деца, които да пеят с това чувство и енергия”, попита тя, като призна, че е силно развълнувана от таланта му. Фаворитите на Моисей са Кристиян, Виктория и Християна. 

 

Какво още разказаха Жана и Моисей гледайте във видеото от „Здравей, България”.