Божествени гласове разплакаха Люси в Хелоуин концерта на X Factor

Утре вечер, точно в 21.00 ч. по Нова, кандидатите за музикална кариера в X Factor отново ще се изправят пред най-голямото изпитание – Нощта на елиминациите. Вечерта ще бъде открита от Михаела Маринова с безспорния й хит „Стъпка напред” . Любимката на Джеймс Артър, която е сред финалистите в третия сезон на X Factor, заяви категоричното си присъствие на българската музикална сцена, като достигна първата позиция в чартовете на 7 водещи музикални медии и оглави официалната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.

Финалистите дадоха силни заявки за продължаване в шоуто с последните си изпълнения на сцената на музикално шоу №1. Приказни сюжети и страховити истории изпълниха сцената на X Factor по време на специалния Хелоуин концерт в шоуто. Четиримата тенори от Belcanto разплакаха своя ментор Люси с божествени гласове и майсторско изпълнение на Aleluah, а „белязаният“ Кристиян Янкулов  беляза на свой ред публиката с въздействаща интерпретация на With or without you. Трио Paradise  замениха миловидното излъчване с дяволска визия и дивото парче Born This Way на Lady Gaga. „За първи път ви видях леко разколебани”, призна Саня, която откри несигурност в обичайно силното трио.

 

Безспорни овации обра най-красивата вещица, появявала се в X Factor – Дарина Йотова. „Това изпълнение беше на светлинни години от представянето ти на кастингите”, сподели Маги Халваджиян, който поздрави варненската участничка за представянето на хита на Wiz Khalifa - See you again. Християна Лоизу  продължи градацията в шоуто, вдигайки публиката на крака с ария, която й донесе приза „най-висок тон на сцената на шоуто”. Ураганът от Сандански – Александрина Макенджиева , затанцува със зомбита по време на култовото парче Thriller на Майкъл Джексън, а момичетата от A.V.A забъркаха музикален еликсир с помощта на приказни помощници.

„Ти си много специален и сцената става по-голяма, когато се появиш на нея!”, категорична беше Саня за финалиста не един от най-големите музикални формати в Русия – Кристиан Костов, който изпя Take me to church. Екстравагантен костюм и фънки звучене придружиха Стивън Ачикор  за песента на Стиви Уондър Superstition, който получи критика от журито за липса на мотивация по време на това изпълнение.  Момичето с име на победа –  Виктория Георгиева , завоюва сърцата на жури и публика с достойното за финал изпълнение на песен на Emeli Sande. Кой ще бъде следващия участник, напуснал сцената на X Factor? Кои изпълнители ще влязат в нова музикална битка за сърцата на фенове и жури? Предстои да разберем в Нощта на елиминациите в X Factor в четвъртък от 21.00 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com