Централни гости са Мария Игнатова и Алекс Раева

Централни гости в предаването на „Комбина” тази седмица са двете фурии, водещи на Х Фактор – Алекс Раева и Мария Игнатова. Неразделните приятелки, на сцената и в живота, ще разкажат за гафовете, сълзите и талантите в Х Фактор, за надеждите и разделите, които съпътства един такъв музикален формат. Как се събраха в живота тези луди глави, как се забавляват извън работа и остава ли им време за личен живот. Алекс и Мария – женският фактор в „Комбина”.

 

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са звездната двойка, която скоро оповести любовната си връзка, покрай новото им парче „Дай ми време”. Двамата певци ще бъдат откровени пред Лора и Галя за предизвикателствата, които срещат през тази година, която ги събра и изстреля в медийното пространство. 

 

Известните майка и дъщеря Ивет и Луиза Григорови застават пред камерата на „Комбина” и Краси Боев. Дали Луиза ще успее да събере почти 2 млн. долара за филм, в който играе главната роля и как майка й режисира на модния подиум моделите на Ивет Фешън. Всичко това и още в „Комбина”, тази неделя, 01.11.

 

Мария Йотова, в „Къси разкази”, ви среща с капитана на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов. Ще видите спортиста в един личен разговор за семейството, края на кариерата и възможните други пътища, ако не беше избрал, като тийнейджър, волейбола.

 

Миролюба Бенатова представя „Бежанците от България”, емигрантски истории за оцеляване и успех. В първата история ще ви срещнем с Михаил Михайлов, милионер в Топ 500 за най-проспериращ бизнес за цяла Америка и в Топ 10 на Чикаго.