Двете водещи на X Factor разказаха за предизвикателствата в тяхната работа в „Комбина”

„Младите хора с талант имат бъдеще в България. Победителите в X Factor Рафи, Жана Бергендорф и Славин Славчев са пример за това. 50% и повече зависи от тях. Едно предаване ти дава старт, но въпросът е какво правиш с това птиченце, което е кацнало на твоето рамо”. Това заявиха водещите на музикално шоу №1 в света Алекс Раева и Мария Игнатова при гостуването си в „Комбина”.

Двете дами дадоха пример и със своята професия. „Двете полагаме усилия да се развиваме. Дали ще гледаме как го правят колегите в чужбина или четем книги как стават нещата по-добре. Не искаме да останем на едно и също ниво, трябва да се развиваме”, заяви Алекс Раева.

Какво още разказаха Алекс Раева и Мария Игнатова за своята кариера, живот и предизвикателството X Factor на Галя Щърбева и Лора Крумова, гледайте във видеото.

Не пропускайте концерта с най-добрите с най-красивите любовни песни на сцената на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com