Стивън Ачикор, Християна Лоизу и Кристиан Костов ще запеят за първи път на български в шоуто тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Български хитове на последното десетилетие, вечни шлагери и емблематични за родната сцена изпълнения ще прозвучат тази вечер точно в 21.00 ч. в X Factor по Нова. Нощта на българската музика ще отправи истинско предизвикателство за чужденците.

Кандидатът от Нигерия – Стивън Ачикор, който бързо се превърна в един от любимците на публиката, ще трябва да се справи с най-българската песен в музикалната история. След научените думи „благодаря“ и „много добре“, Стив ще представи цяла песен на езика, в който направи първи стъпки през последните месеци. „Тук няма да бъде решаващо само вокалното майсторство, но и пресъздаването на изключително привързан към родината образ. Стив желае да остане в България, така че той вече е емоционално свързан със страната – в негови ръце е поднасянето на този сантимент!“, коментират специалистите от шоуто.

Християна Лоизу ще призове бурни ветрове под звездното небе по време на своето изпълнение, а Кристиан Костов ще стане невидим за публиката с тотален за българската сцена хит.  За втори път от началото на шоуто Дарина Йотова ще запее с фолклорни мотиви – за разлика от кастингите, тя ще трябва да впечатли не само журито, но и цяла България, доказвайки, че народното пеене е висш пилотаж за всеки артист.        

Кои ще бъдат най-въздействащите български изпълнения? Как ще се справят участниците в X Factor с парчета на титаните от българската музикална сцена? Ще разберете тази вечер, точно в 21.00 ч. по Нова.