Моисей и Жана Бергендорф представят съвместното си парче „Време“ на сцената на шоуто тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Утре вечер, точно в 21.00 ч.,  по Нова финалистът от първия сезон на X Factor – Моисей, и победителката от второто издание на шоуто – Жана Бергендорф, ще представят своето съвместно парче, което се изкачи стремглаво в класациите, превръщайки се в истински хит. За втора поредна седмица „Време“ е на първа позиция в официалния чарт на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. Малко по-късно двама от участниците в четвърти сезон на X Factor ще се изправят пред елиминациите, които ще поставят под въпрос бъдещето им в шоуто. А предвид забележките към изпълненията на кандидатите за музикална слава в Нощта на филмовата музика тази седмица борбата за оцеляване в музикално шоу №1 ще бъде жестока.

Кино сюжети и любими песни превзеха сцената на X Factor в Нощта на филмовата музика. Журито обаче не спести критиката си към голяма част от участниците, които не успяха да представят въздействащи изпълнения на избраните песни.  Под звуците на песента към филма „Кръстника” тенорите от Belcanto  пренесоха публиката в Сицилия и атмосферата на Дон Корлеоне. „Тази вечер не усетих емоция във вас. Пяхте добре, но не сте почувствали любовната история в тази песен”, беше коментарът на Маги, въпреки умелото вокално представяне на Тончо, Тео, Вальо и Светльо. Криско посъветва Стивън Ачикор  да разнообрази своите движения на сцената, които биха обогатили представянията му. От зоната на комфорт излязоха Кристиан Костов с Wild Wild West и  Виктория Георгиева с песен от филма Burlesque, които бяха и първите бързи парчета за сезона. „За нас е важно да експериментираме и да виждаме истински артисти”, обобщи търсенията на жури и екип Маги.

Християна Лоизу изненада с динамични парче и хореография от филма „Беднякът милионер”. Дамата от Кипър излезе в екзотично облекло, придружена от десетки танцьори, които умело комбинираха индийските танци с модерната денс култура. „Тази вечер за първи път те видяхме като една поп звезда”, сподели Саня, която поздрави Християна за съчетанието на ключови умения за един изпълнител.    С появата си като момиче на Джеймс Бонд, Дарина  възвърна одобрението и усмивките на съдийската четворка, която я поздрави за артистичното изпълнение. Нощта беше закрита с момичетата от Salute, които донесоха тийн духа на сцената на шоуто.

 Кой ще напусне сцената в четвъртък вечер? Каква ще бъде последната дума на жури и публика? Предстои да разберем в четвъртък вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.