Броени часове преди Коледния концерт на X Factor на 24 декември от 20.00 ч. по Нова Стивън Ачикор разказа как посреща предстоящите празници

Броени часове преди Коледния концерт на X Factor финалистът в музикално шоу №1 Стивън Ачикор разказа с какво настроение посреща предстоящите празници. В специално интервю за сайта Novatv.bg той разкри вярва ли в чудеса, кой е най-ценният подарък и какви са очакванията му за новата година. Ето какво разказа той преди Коледния концерт на X Factor на 24 декември, Бъдни вечер, от 20.00 ч. по Нова: 

Коледа е … ?

За мен Коледа е най-страхотното време от годината, защото ми напомня за раждането на Исус Христос. Това е времето, което трябва да бъде отпразнувано и споделено със семейството. То ни напомня и онеправданите, за които трябва да се замисляме по-често.  

Коя е първата песен, за която се сещаш, когато чуеш Коледа?

Първата песен, която ми идва на ум е „Тиха нощ“. 

Вярваш ли в чудеса? Имаш ли свое чудо?

Да, вярвам в чудеса! Всеки ден, в който се събуждам и отварям очи, е чудо. Има толкова хора, които са с тежки заболявания и когато мисля за това, си давам сметка колко съм благодарен, че съм здрав. 

Какво включва твоята рецепта за весели празници?

Почивка и добре приготвено пиле.

Какво да очакват феновете от Коледния концерт на X Factor?

Трябва да очакват най-доброто! Тук сме заради тях и ще направим страхотен концерт! Могат да очакват много забавление, интересни постановки и сценографии и най-важното – този концерт няма да бъде състезание, а всички ще бъдем като едно семейство.

Как ще се подготвяш за следващите концерти?

Подготвям се много усилено, за да дам най-доброто от себе си в следващия концерт.

Какво искаш да промениш в себе си следващата година?

Искам да отделям повече пари, за нуждаещите се. Ако нямам тази възможност, поне да им помагам по някакъв начин. Надявам се и да мога да пиша музика.

Не пропускайте да видите изпълненията на Стивън в Коледния концерт на X Factor на 24 декември от 20.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.