„Това беше дуетът на дуетите”, коментира изпълнението Магърдич Халваджиян

Парчета на Кристина Агилера, One Direction и Sia се оказаха не само сред изпълненията на вечерта, но и сред любимите песни на финалистите в X Factor. Концертът, който получи името „Зоната на комфорта”, даде възможност на всеки участник да изпее песен, с която се чувства в свои води. 

„Зоната на комфорта не означава само да стъпиш на сцената и да си спокоен, но и да съумееш да си спонтанен и да се справиш. Днес ти успя да се пребориш с една от най-трудните песни на нашето време”, коментира Люси след изпълнението на Вики с песента Titanium. Момичетата от A.V.A затанцуваха със собствените си отражения във впечатляваща хореография с балета Funky Monkeys към песента You Are Beautiful, а Християна Лоизу спря дъха на жури и публика с I Will Always Love You на Уитни Хюстън. Стивън Ачикор внесе R&B нотка с вечния хит I Believe I Can Fly, а Дарина на свой ред не пропусна възможността да рапира любимо парче на Fifth Harmony.  

Любимците на тийнейджърите – Дарина и Кристиан, създадоха оригинален дует с парчето „Крадена любов” на Графа и Мария Илиева. Мюзикълът „Коса” прозвуча в представянето на A.V.A и Виктория, които донесоха една класика в музиката и филмовото изкуство. Чуждестранният дует на Християна и Стивън просълзи журито с песента I’ll Be There, като накара Магърдич Халваджиян да възкликне: „За мен това беше дуетът на дуетите”.

Не пропускайте елиминациите в X Factor във вторник от 20.00 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.