Мусака с тиквички, чушки и кашкавал в „Бон Апети”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
-
Цвети и Филип от Hell’s Kitchen: Всяка една милисекунда в Кухнята на Ада е от значение
-
Заслужена победа в "Сделка или не"
-
Ранчеви срещу Дичеви в "Семейни войни"
-
„Sesame Турнири на волята" стартира с грандиозен първи кръг на 15 март от Бургас
-
„Пресечна точка“: За какво трябва да харчи държавата и има ли раздор сред управляващите
-
Дамите стягат багажа на мъжете в “Един за друг”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
-
Цвети и Филип от Hell’s Kitchen: Всяка една милисекунда в Кухнята на Ада е от значение
-
Заслужена победа в "Сделка или не"
-
Ранчеви срещу Дичеви в "Семейни войни"
-
„Sesame Турнири на волята" стартира с грандиозен първи кръг на 15 март от Бургас
-
„Пресечна точка“: За какво трябва да харчи държавата и има ли раздор сред управляващите
-
Дамите стягат багажа на мъжете в “Един за друг”
-
„На кафе“ с Боряна Калейн, Ирен Кривошиева и рожден ден с Азис
Менюто в кулинарното предаване в сряда от 11.30 ч. по NOVA
Рецепта за страхотна лятна мусака с тиквички, чушки и кашкавал ще предложат на зрителите кулинарите Лора и Стоян в предаването „Бон Апети” тази сряда по NOVA. Двамата ще изпекат и солени кексчета със сирене и розмарин, които са както перфектната закуска, така и страхотна разядка. Невероятен кекс ще бъде и десертът, но с боровинки и орехи.
Точните рецепти ще научите в „Бон Апети” в сряда от 11.30 ч. по NOVA.
Редактор: