Гледайте риалити сериала тази седмица във вторник, сряда и петък от 22.00 ч.

Странното поведение на Боби предизвиква подозрения и притеснения в квартирата на "София – Ден и Нощ" в новите епизоди на риалити сериала, който тази седмица се излъчва във вторник, сряда и петък от 22.00 ч. по NOVA. Неочаквано писмо изважда Боби извън релси. Изпаднал в депресия, той създава все повече опасни ситуации около себе си. Притеснени за Боби, приятелите от квартирата се опитват да научат истината, за да му помогнат. Красива, мистериозна дама, с която той се е запознал наскоро, ще се опита да помогне. 

Стела определено е отворена за нови взаимоотношения. Чаровната блондинка иска най-накрая да отпусне душата си и се оставя да бъде въвлечена в щуро премеждие, криещо големи опасности. В капан ще попадне и Марио. Залагат му го двете сестри Джулия и Стефания. 

За София добро и зло вървят ръка за ръка. Болката й заради загубата на бебето е толкова голяма, че тя се срива емоционално. Една детска мечта обаче е на път да се сбъдне съвсем неочаквано. Ще има ли късмет София или ще застане срещу себе си?  

Гледайте "София – Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и петък, от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.