Дигиталната революция свърши. Сега всичко е дигитално

IAB Forum, едно от най-важните събития за дигиталната индустрия в България, ще се проведе за седма поредна година на 30 март в хотел "Маринела" в София. Форумът е инициатива на Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria) и тази година ще премине под надслов "The digital revolution is over. It is all digital now". 

На събитието ще бъдат представени тенденциите и бъдещото развитие на онлайн маркетинга и ще бъдат изнесени данните за обема на онлайн реклама в страната, както и за най-големите рекламодатели в интернет за изминалата година. 

IAB Forum традиционно ще събере на едно място лидерите на дигиталната индустрия у нас, както и много международни лектори.

Сред тях са мениджърът "Бизнес развитие" на Google за България и Беларус Наталия Коробко, която ще говори за иновации и мениджърът "Бизнес развитие" за Централна и Източна Европа на Smart AdServer Томаш Музиал, който ще направи сравнителен анализ на различните онлайн пазари. Марцел Ваш, изпълнителен директор на Etarget, ще разкаже за програматик видео рекламите и как се синхронизират телевизионни и онлайн видео кампании, а мултиченъл маркетинг и диджитъл мениджърът за Югоизточна Европа на Glaxo Smith Kline Деница Бачева ще повдигне завесата над специфичното маркетиране на фармацевтични продукти. 

Организаторите на IAB Forum залагат на практическата насоченост на лекциите и представянето на кейс стъдита от кампании по различни индустрии, като по тази причина за първи път се променя и форматът на форума. Тази година преди началото на основното събитие ще има уъркшопи, на които ще бъдат показани интересни и иновативни решения за онлайн маркетолози. 

Билетите за събитието вече са в продажба, а членовете на IAB Bulgaria могат да използват 50% отстъпка. Повече за форума можете да научите тук