Не пропускайте обиколката по следите на късмета в събота от 19.30 ч. по NOVA

По време на лятното турне на Национална лотария Захари Бахаров се срещна отново с Георги Стоев от град Стамболийски. Щастливецът си спечели 500 000 лева от билет "Американско бинго", а в предаването на 29 юли по NOVA разказа как се чувства след печалбата и за какво е похарчил част от парите.

Късметлията се похвали, че много бързо е получил сумата. "Националната лотария е изключително коректна. Два дена след предаването парите ми бяха преведени в сметката", каза той. С част от печалбата Георги е помогнал на роднини в нужда, купил си е нова кола и възнамерява да си купи къща в Родопите.

"Такава печалба те изстерлва с около 15-20 години напред", коментира той. Късметлията сподели, че планира голяма екскурзия в чужбина, която ще продължи около месец, защото със семейството му не са почивали от години.

"Когато си взимах печалбата пред мен бяха раздадени над 1 100 000 лева. За първи път, през последните 20 години, аз видях толкова много щастливи хора на едно място", заяви Георги.

Рая Пакова пък посети Радослав Христов от град Пловдив, за да види новите му придобивки, закупени с печалбата от 250 000 лева от билет "Кеш кръстословици". С парите той веднага си е купил два апартамента и една кола. "250 000 лева ми стигнаха за всички мои мечти и останаха пари за една страхотна екскурзия", каза Радослав и добави, че се чувства разкошно.

Национална лотария гостува на поредния късметлия с чисто нов Citroen Elysee от играта "На крачка от късмета" в шоуто - музиканта Евгени Милев от град Сандански. "Много се радвам, че спечелих кола от Национална лотария. Пожелавам го на всеки", каза късметлията. Евгени призна, че интуицията винаги му помага и е бил сигурен, че ще спечели. Късметлията и брат му Огнян поздравиха с песен екипа на Национална лотария.

В предаването на 29 юли по NOVA Национална лотария отиде и при късметлийката Радостина Добрева от град Варна. Детската учителка грабна 57 000 лева от играта "Сейфове". "Печалбата е много добър старт за нас като младо семейство", каза тя. С парите Радостина и нейният съпруг ще си купят жилище, тъй като в момента живеят на квартира.

Как се живее след две печалби от Национална лотария разказа и Ценка Стоянова от Берковица, която спечели забележителните 40 000 лева и екскурзия до Рим от играта "Мега Джакпот". Преди две години късметът на щастливката се усмихна и с 10 000 лева от билет "Златната 7".

Първата печалба е инвестирала в апартамент за единия си син. С втората ще осигури жилище и на другия. "Чувствам се супер. Това са толкова много пари, които не мога изкарам. Затова продължавам да купувам билетчета и да ги регистрирам", каза Ценка.