Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Нови големи късметлии подобриха финансовото си състояние със страхотни печалби от щедрите билети и игри на Национална лотария. Щастливците получиха чекове за разкошните суми, с които ги споходи късмета, до щанда на Национална лотарията в Sofia Ring Mall. Водещите Рая Пакова и Маги Томова раздадоха печалби за внушителните 885 000 лева.

Късметът на Пламен Петков от град Етрополе се усмихна с разкошна печалба от 250 000 лева от билет "Кеш Кръстословици 2". Щастливецът е открил цели 14 думи в любимия си билет. Последната дума, която му носи голямата радост е бонус.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Йорданка Йовчева от град Септември от билет "Карибско съкровище", Владимир Воденичарски от село Сушица от билет "Златните пирамиди 5", Анка Ангелова от град Шумен от билет "Американско бинго 2", Веселин Иванов от град Велинград от билет "Ново Бинго".

Билет "Златните пирамиди 5" позлати с печалби от 50 000 лева Валентин Кулев от град София и Ахмед Коруосман от град Кърджали. Със същата сума билет "Супер Лото + 2017" зарадва Радослав Радойков от град Брезник.

По 10 000 лева ще харчат късметлиите Валентин Аврамов от град Габрово от билет "Златните Пирамиди за Милиони", Иванка Касабова от град Пловдив от билет "Кеш х 20" и Юлия Илиева от град Враца от билет "Лото + 2017".

Четирима късметлии познаха петици в играта "Лото 6 от 47" и грабнаха по 5000 лева. Щастливците са Емилия Асенова от град Пловдив, Кевин Костадинов от село Ракево, Николай Маринов от град София и Пенка Проданова от град Карлово.

Петър Манчев от град Варна и Тинка Тотева от град Севлиево откриха по 11 думи в билет "Кеш Кръстословици 2" и увеличиха спестяванията си с по 5000 лева.

С печалби от 5000 лева могат да се похвалят и Елена Максимова от град Пловдив, и Юсеин Юсеин от село Вишеград от билет "Околосветско пътешествие", Пламен Райков от град Добрич от билет "Златните пирамиди 5", Валентин Георгиев от село Балша от билет "Златната 7" и Адриан Колев от град Перник от билет "Златните пирамиди 4".