Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Билет “Златните пирамиди за милиони“ позлати с 1 000 000 лева 34-годишния късметлия Юскан Арифов от град Шумен. Щастливецът е осмият милионер от Национална лотария от началото на годината. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова посрещнаха най-новия милионер в първото предаване от новия шести сезон на шоуто по NOVA и му връчиха чек за фантастичната печалба.

Юскан се занимава с поддръжката на болница и получава минимална работна заплата. “Никога не съм се замислял, че ще стана милионер“, каза щастливецът.

Щедрите билети и Лото игри на Национална лотария осигуриха завидно благосъстояние на още късметлии, а в предаването бяха раздадени печалби за 1 452 604 лева.

Чекове за страхотните 100 000 лева взеха в ръце Христо Христов от град Хасково от билет “Златните Пирамиди 5“ и Хасан Камбер от село Мрежичко от билет “Кеш х 20“. Билет “Печалба за цял живот“ пък осигури 50 000 лева на късметлията Чавдар Стоянов от град София. Тодор Николов от град Дупница си спечели 15 000 лева от играта  “Лото Спорт“. Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха Иванка Рангелова от град Пловдив от билет “Silver & Gold“, Тона Матеева от град Бургас от играта Лото 5/35 “Златната топка“, Николета Иванова от град Варна от билет “Перфектният подарък“ и Иванка Панайотова от град Ямбол от билет “Коледен Календар“.

Трима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и грабнаха по 5000 лева. Щастливците са Симеон Друмчев от град София, Пенка Воденичарова от град Ботевград и Йордан Данов от село Василовци. Георги Рекин от град Раковски откри 11 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и получи чек за 5000 лева в предаването тази събота.

Печалби от 5000 лева ще харчат и късметлиите Денис Сираков от София от билет “Перфектният Подарък“, Анка Мартинова от село Мърчаево от “Американско Бинго 2“, Радина Панайотова от София от билет “Околосветско пътешествие“, Валерия Димитрова от Пловдив от “Златната 7“, Василка Зъбльова от Благоевград от билет “Китайски Дракон“, Илко Иванов от Стара Загора от “Супер Лото + 2017“ и Нели Лалова от Варна от билет “Ново Бинго“.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.