Гледайте в предаването от 23.00 ч. по NOVA

В “Господари на ефира“ тази вечер по NOVA зрителите ще видят как Боби Ваклинов връчи “Златен скункс“ на депутата от ГЕРБ – Делян Добрев. Причината да заслужи статуетката е нашумелия напоследък скандал в Хасково, по-известен като “Кумгейт“. Напрежението около народния представител ескалира значително и той подаде оставка от всички свои постове преди ден, но по последни новини, днес тя беше отхвърлена от депутатите в парламента. Предаването ще излъчи и актуалните моменти от обсъждането на оставката му днес, а по същото време техният агент провокатор, дегизиран като Цветан Цветанов ще търси подкрепа пред Народното събрание.

Господарите ще направят включване и от къщата на “Бай Брадър“, за да видим какви тайни още е скрила в перуката си Мегз. Ще завършат с люти сблъсъци и поразяващи екземпляри в тазседмичното издание на рубриката за скандали и нелепици “Гледам и не вярвам на ушите си“.

Как Делян Добрев прие статуетката и какво сподели пред камерата на “Господари на ефира“, ще разберем тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.