Кошмарни призраци от миналото напомнят за себе си в "София – Ден и Нощ" тази седмица по NOVA.

Отвличането, на което стана жертва Галя, остави трайни следи в съзнанието й. Спомените за преживения ужас не спират да я преследват. Тя вижда лицата на похитителите си навсякъде. И колкото и Жоро да се опитва да я успокои, нейните страхове продължават да я преследват. Назначената от приятеля й охрана, също не помага, а по-скоро засилва усещането, че над нея е надвиснала опасност. Напрежението ескалира, когато Галя вижда един от похитителите да я причаква. Дали този образ е само плод на въображението й? Или похитителите все пак са оцелели след експлозията на автомобила?

Съмнения и несигурност застрашават връзката на Калина и Ясен. Ясен има нова колежка, която се настанява в хостела и предизвиква ревността на Калина. Какъв е случаят със симпатичната колежка и защо Ясен е толкова очарован от нея? Имат ли основание тревогите на Калина?

Притеснения мъчат и Коко. Случайно чути думи го навеждат на мисълта, че приятелката му Фани се представя за човек, който всъщност не е. Има ли истина в подозренията му и защо цялата мистерия около Фани се заплита все повече?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук