Премиерата на филма предстои на 23-ти февруари

Българският продуцент и DJ STANI, представи официалния саундтрак към филма "Привличане". Проектът под режисурата на Мартин Макариев ("Под прикритие", "Дървото на живота", "Вила Роза") е една от най-чаканите кино продукции за годината, а по музиката и аранжимента на водещата песен Станислав Вълев – STANI работи заедно с Васил Иванов – Dexter. "We Like It Loud" е третият музикален проект, който българският продуцент, живеещ в Копенхаген, представя у нас след "Rhythm Makes You Higher" и "Safe Beside Of You (All Your Love)".

За създаването на "We Like It Loud", двамата музиканти "привличат" американската певица, трикратна носителка на Грами, Tiffany Fred. Освен, че притежава един от най-атрактивните гласове през Океана, Tiffany композира и работи за големи имена като: Zendaya, Jason Derulo и Timbaland. "Attraction" е първата ѝ самостоятелна поява на българската сцена, а вокалите ѝ и ритъма на песента дават сериозна заявка за истински хит.

Не по-малко ефектно е и видеото към саундтрака. В "We Like It Loud" са използвани кадри от филма "Привличане", чиято премиера е на 23-ти февруари. Датата не случайно е планирана в месеца на любовта! Лентата разкрива усещанията на Яна Маринова и Александър Сано, които преживяват истински взрив от емоции в новия български филм. Обичаните кино и телевизионни звезди влизат в ролята на учители от елитно частно училище, изправени пред много от предизвикателствата на съвременните млади хора. Във филма участват още: Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Башар Рахал, Койна Русева, Живко Симеонов, Владо Пенев, както и много други млади актьори.

Въпреки драматичните емоции, които героите изживяват, "Привличане" носи свеж хумор, много модерна музика и уникални танцови изпълнения, дело на топ хореографа Атанас Месечков. Яна Маринова е истинска фурия в танците, като изпълнява сама най-сложните поддръжки и съчетания. Не на последно място "Привличане" е дебют за Яна Маринова продуцент, като за първи път в това поприще, тя си партнира и с Башар Рахал.

NOVA е копродуцент на "Привличане", а разпространител е "Лента". Още информация можете да откриете в официалната Фейсбук страницата на филма