18-годишният Самуил Владимиров е с тумор на мозъка

Юношата на „Левски” и „Шампион 2006” Самуил Владимиров се нуждае от неотложно лечение. 18-годишният Сами е с тумор в мозъка, който трябва да бъде отстранен до две седмици.

За изпълнението на животоспасяващата операция родителите на Сами се довериха на доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). По думите му, отстраняването на тумора е възможно, в случай че интервенцията не се отлага. Ако операцията бъде извършена навреме, може да се очаква пълно възстановяване.

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими над 50 000 евро, които семейството му не може да осигури в този кратък срок. Всеки, който иска да подпомогне семейството на Самуил и да дари средства може да го направи, като внесе средства в банкова сметка:

BG65CECB97901004227500 - Боряна Владимирова

или

PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg Boryana Vladimirova.
 

Мероприятия:
1. Финал за купа на България по баскетбол /03.09.2017г. гр. Велико Търново/
Приходите от билетите за финала за Купата на България ще бъдат дарени за лечението на Самуил Владимиров. Финалът на турнира за Купата на България между отборите на „Рилски спортист” и „Левски Лукойл” ще се играе на 3 март в ДКС „Васил Левски” във Велико Търново. Началният час на двубоя е 17:30. Билетите вече са в продажба на касите на залата, в Културно-информационния център в града, бензиностанции и мрежата на ticketpro.bg и са с цена 5 лв.


2. Благотворителен мач 
На 9 март 18:30 в Зала „Триадица”, София от 19:00ч. ще се проведен благотворителен мач с участието на „Левски” и „Шампион 2006”, в които младият Самуил е тренирал. В мача един срещу друг ще се изправят смесени отбори от състезатели, родители и треньори от двата клуба. В залата ще има кутии за дарения, като всеки желаещ може да помогне за лечението на момчето.

3. Кутии за дарения
- гр. София, зала по баскетбол „Левски", Герена.
- гр. София, кафето при зала по художествена гимнастика на Нешка Робева, Герена.
- гр. София, Италиански лицей.
- гр. София, Зала „Триадица“, кутиите ще бъдат на разположение по време на благотворителния мач между юношеските състави на Левски и Шампион.
- гр. Велико Търново, касата на ДКС „Васил Левски“.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.