Тази вечер започва новия осми сезон на най-щедрото шоу

„Спечелих 250 хиляди лева. Бях в един пиано бар в Св. Влас. Тръгнах си и казах на таксито да спре за едни цигари. На момента в магазинчето ми хрумна идеята да си купя два билета от Национална лотария. Аз винаги си взимам от Пирамидите. Обичам числата и игрите с тях. Често си стоя вкъщи и решавам цифрословици и логически игри. Вярвам в силата на числата. Моето число е 20 и на мен всичко ми се случва близо до това число. Родена съм на 20-ти, спечелих X Factor на 20-ти, миналата година на 22 август кръстих детето си в една прекрасна църква в Царево, а тази година на 22 август спечелих парите от Национална лотария“, разказва Жана.

„Когато изтърках билетчето бях в шок. Няколко пъти проверих дали виждам правилно. Бях чувала, че са пуснали фалшиви билети, обърнах билета, където има номера на централата на Национална лотария, на които хората могат да се свържат. Продиктувах серийния номер на билета и те ми казаха: "Честито, печелите 200 хиляди лева!" Много съм щастлива, че ми се случи. Не съм вярвала, че мога да спечеля толкова голяма сума пари“, споделя певицата.

„Искам да помогна и да платя образованието на много близка моя приятелка Магдалена Петрович, една от най-добрите челистки в България, която учeше в Royal Academy, но прекъсна заради финансови проблеми. Искам да подпомогна и своите четириноги приятели от Мездра, за които беше направен специално късометражен филм.“

За новия сезон на Национална лотария. За момента милионерите са 38

„Най-много помага на късмета много да искаш тези пари. Аз обикалям по села и градове и се срещам с хората, които печелят. В началото бях в абсолютен ступор, защото изведнъж се сетих какво е да си беден. Изумително е колко се вълнуват хората. Един от милионерите в Национална лотария спечели 12 милиона. Когато видиш един човек свикнал да живее с 400 лв., който печели такава сума, емоцията е неописуема. Много пъти късметът се е разминавал с мен, защото самата аз съм го отказвала и не съм била готова да платя цената“, разказва Яна Маринова.

Новият сезон на Национална лотария стартира тази вечер в 19.30 ч. по NOVA.

Повече за предстоящия сезон на предаването гледайте във видеото на „Събуди се“.