"Вие нямате право да ми задавате такива въпроси", репликира журналистката

Депутат от НФСБ попита репортерка с какво бельо е дошла на работа в парламента. Скандалният въпрос от изключително интимен характер бе зададен от Петър Петров в кулоарите на парламента, където го притиска екип на телевизията на "Атака".

Ядосаната реакция на Петров идва, след като екипът на телевизията на "Атака" му прекъсва разговор в кулоарите. Петров, видимо изнервен от питането на тв екипа на Волен Сидеров за обещаната и непостигната към момента пенсия от 300 лв., атакува момичето:

"Вие сутринта с какво бельо тръгнахте?"

Журналистката на партийната телевизия на "Атака" го пита невярващо "Моля?!", личи от записа, разпространен от партията във Фейсбук.

 


Петър Петров отново повтаря: "Кажете с какво бельо тръгнахте сутринта?"

Репортерката го пита възмутено: "Вие бъзикате ли се? Това не е сериозно", при което Петър Петров отвръща: "Чакайте, бе, Вие какво говорите! Аз се бъзикам? Депутатът се бъзикал! Хайде, бе!"


"Вие нямате право да ми задавате такива въпроси", репликира журналистката.

Още в началото на скандала депутатите от НФСБ Християн Митев и Борис Ячев са заедно с Петров, но те категорично отказват на екипа на "Алфа" да коментират каквото и да е за тяхната медия, след което се отправят към стаята на парламентарната група. Съпартиецът им Петър Петров обаче остава и продължава да се разправя с момичето, което се представя като Радослава Маринова от телевизия "Алфа".

Преди година отново Петър Петров се прояви с натуралния си изказ, след като заяви, че държавата трябва да строи детски социални домове, за да може майките на деца с увреждания да ходят на работа. Скандалът отекна достатъчно шумно, защото се разви точно след репликата на Валери Симеонов към протестиращите майки, заради което той подаде оставка като вицепремиер.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook