Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Нови късметлии се впуснаха в игрите на щедрото предаване Национална лотария на 14 декември по NOVA и си спечелиха страхотни печалби.

Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ осигури 5-дневна почивка за двама в Прага и парична печалба от 30 000 лева на Лили Димитрова от град София. Късметлийката победи конкуренцията и стигна на финала благодарение на числото 48.

Тя е на 53 години. Семейна е, с две деца. Миналата година дъщеря ѝ е спечелила 10 000 лева от Национална лотария. С печалбата ще отиде на почивка и ще помогне на децата си. Тя беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

37-годишния Симеон Василев от Сливен е победителят в играта „На крачка от късмета“ и ще се отличава с чисто нова кола Fiat Tipo. Симеон е сервизен специалист по професия. Участникът тържествува на финала благодарение на монети с номера 3, 1 и 10. Захари Бахаров му връчи ключовете и той се настани в новата си придобивка заедно със своя брат, който се радваше не по-малко от него. „Чувствам се идеално. Не очаквах, че така ще се развият нещата“, каза с усмивка Симеон.

Късметлийката Заря Коцева от Пловдив утрои печалбата си и грабна 18 000 лева от играта „Сейфове“. Тя е на 41 години. Има две дъщери. Участничката беше в щедрото шоу благодарение на късметлийски билет „Императорски кръстословици”. Нейният опонент Даниел Станев от село Покрайна си тръгна със сумата от 3500 лева.

Не пропускайте емоционалните игри и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.