Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Още един късметлия забогатя с 500 000 лева от Национална лотария. Щастливецът е Павел Карастоянов от Пловдив, а неочакваната предпразнична изненада му направи билет „Диамантена 7“. Захари Бахаров и Рая Пакова му връчиха чек в шоуто на 14 декември по NOVA.

Павел е на 24 години и работи като миньор. „С печалбата ще си купя жилище, по-нова кола и ще отида на екскурзия“, каза късметлията.

Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Виолина Божинова от Кнежа от билет „Мега Кеш Кръстословици“ и Александър Живков от село Одърци от билет „Мед от злато“.

Със страхотни суми от 50 000 лева се сдобиха Вергил Симов от София от билет „Кеш Кръстословици x50“ и Славейка Колева от Стара Загора от „Супер Лото+ Златно издание“.

По 10 000 лева ще харчат Ведат Юмер от Кърджали от билет „Златните пирамиди за милиони 3“, Милена Цанкова от Перник от играта „Лото спорт“, Чавдар Цоликов от София от билет „Китайски дракон“, Тодорка Викьовска от Пирдоп от „Кеш Кръстословици x50“ и Илияна Димитрова от Варна от билет „Американско бинго за милиони 3“.

Билет „Късметлийските седмици“ донесе късмет и печалби от 7777 лева на Георги Цеков от Септемврийци, Мохамед Коддо от София, Аделина Петкова от Костинброд и Роза Каймаканова от Перущица.

Печалби от 5000 лева от щедрите билети и игри грабнаха деветима късметлии. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.