Подробности от директора на „Новини и актуални предавания” Миляна Велева и от журналистите Методи Владимиров и Николай Дойнов

Нюзрумът на NOVA отличи най-достойните и заслужилите сред колегите си. Водещият Николай Дойнов единодушно беше отличен като любимо лице за 2019-а. За втора поредна година наградата за репортер отиде при Методи Владимиров.

Призът за изгряваща звезда на NOVA отиде при младия ни репортер Ивелина Драгнева. Наградата за оператор отиде при Георги Георгиев, а тази за монтажист - при Иво Иванов. При продуцентите отличието взе Калоян Стоев. 

„Решихме да направим наши избори. 63 бюлетини бяха пуснати. Всичките бяха валидни. Имаше и нестандартни предложения. Но, според мен, спечелиха най-добрите”, призна Миляна Велева, директор на „Новини и актуални предавания” в NOVA. „Тези награди са важни, защото поощряват хората в нюзрума на NOVA и получават важна оценка от колегите си”.

„Признанието е много приятно”, призна Методи Владимиров.

„Годината беше много добра за NOVA. Много силни резултати в публицистиката, сутрешният блок е лидер в националния ефир, новините са лидер в националния ефир. Така че за нас новините са добри”, коментира още Миляна Велева.