Случаят е от Детройт

Американец е обвинен, че е убил жена си и след това е спал до тялото й в продължение на седмица, съобщава „Дейли Стар“, цитиран от БГНЕС. 45-годишният Джеф Шерууд е удушил съпругата си Сюзан, на 64 години, след като я обвинил, че му изневерява.

Откриха труп на мъж в София (СНИМКИ)

Полицията е извикана в имот в Детройт, след като двойка от квартала се притеснила, че не се е чувала със семейството от известно време. Полицаи и пожарникари отишли до дома и намерили Сюзан мъртва в леглото й.

Шефът на полицията Брайън Бъчхолц разказва: „След като влязохме в къщата, видяхме заподозрения и съпругата му легнали в леглото и изглеждаха сакаш спят. Заподозреният се събуди и изглеждаше неадекватен. Не получихме отговор от жената и се притеснихме за нея“.

Откриха мъртво новородено бебе край Стара Загора

Когато парамедиците и полицията установили, че тя е мъртва, Шерууд бил арестуван. „По-късно той призна пред детектив, че е ударил, удушил и ритал жертвата“.

„Изглежда, че той е поел доста аспирин и се е опитал да се самоубие. Той имаше също порязвания по ръцете и шията“, каза Бъчхолц. 

Мъж уби 9 души в наргиле барове в Германия, застреля и майка си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Информационният бюлетин също така съобщава: „Аутопсията на медицинската служба на окръг Оукланд постанови смъртта като убийство и определи, че жертвата е починала от травма на главата и стискане на шията“.

Двамата са били женени от 2018 г.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си