Гледайте началото на приключенския сериал тази вечер от 21.00 ч.

Всяка делнична вечер от 21.00 ч. по NOVA сериалът „Съкровища“ ще разкрива динамичните и опасни приключения на брилянтен антиквар и изкусен крадец на произведения на изкуството, които тръгват по следите на безмилостен терорист, финансиращ атаките си с крадени съкровища. 

Дани Макнамара (в ролите Мат Бар) е бивш агент от ФБР и е специалист по крадени произведения на изкуството и антики. Лекси Вазири (в ролите София Пернас) е ловък крадец на произведения на изкуството, преследвана от трагичната загуба на баща си, за която вини Дани. Когато терористът Карим Фарук изчезва с безценен артефакт и отвлича ментора на Дани, д-р Ана Кастило, Дани се обръща към Лекси с молба да му помогне да заловят Фарук и да спасят Ана. Докато кръстосват света в търсене на своята мишена, двамата неочаквано се оказват в центъра на дългогодишна битка за даровете на мистичната и магична „люлка на цивилизацията“.

Не пропускайте да станете част от вълнуващите им приключения с епизодите на „Съкровища“ – гледайте всяка делнична вечер от днес в 21.00 ч. по NOVA.