Vivacom представя новите си пакети - Light, Full и Premium

Повече от 200 канала, видеотека с над 10 000 заглавия и интернет, 200 пъти по-бърз от масово използвания в момента на българския пазар. От Vivacom обещават нова ера в домашния интернет и телевизия чрез новата платформа EON.

„През 2020 г., когато по света мрежите се задъхваха, ние взехме 2 пъти награда за най-бърза мобилна мрежа в България. Всичко това се получава с инвестиции”, заяви главният изпълнителен директор на компанията Атанас Добрев. 

Той и старши мениджърите на дирекция "Продукти и услуги" Станимир Марков и Любомир Малоселски представиха възможностите на новата платформа. Водещ на събитието беше актьорът Захари Бахаров.

Атанас Добрев, Главен изпълнителен директор на Vivacom

Какво е EON?

Това е една от най-популярните платформи в Югоизточна Европа. Абонатите в България ще имат достъп до повече от 200 канала и един от най-големите каталози с видеосъдържание. Всичко е преведено на български, което прави платформата изключително лесна за използване от потребителите. А всеки член на семейството може да има собствен персонализиран профил. В него бързо и лесно ще намира предавания и видеосъдържание по интереси.

Въпреки че включва над 10 000 заглавия, каталогът ще се обновява непрекъснато, обещават от Vivacom.

Не са забравени и най-малките. Близо 2000 заглавия във видеотеката са разпределени в 5 категории според възрастта. Има дори детско дистанционно в различни цветове - за момичета и за момчета. 

Какви са предлаганите пакети?

Те са три вида – Light, Full и Premium. И трите обаче предлагат супер бърз интернет и достъп до новата телевизионна платформа с изключителни функционалности.

Пакетите EON включват и мобилно приложение, което ще позволи на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. 

Пакетите дават достъп до най-популярната VoD услуга в региона - Pickbox, както и до VIVACOM Arena, HBO OD, Discovery, History/C&I, Nickelodeon, Disney English, MyBaby TV, детската платформа Hopster и др. Мобилното приложение EON осигурява достъп до това съдържание от всяко устройство.

Станимир Марков, Старши мениджър, Дирекция "Продукти и услуги", Vivacom

Улеснение за потребителите е и интерфейсът, който е еднакъв за всички устройства - телевизор, смартфон, таблет.

Всеки пакет EON се предлага с приемник. Дори и телевизорът ви да не е Smart, тази кутия ще го направи такъв. 

Потребителите с Android Smart TV получават пълен достъп до платформата и съдържанието на EON дори и без приемник. Необходимо е само да изтеглят приложението EON Smart TV.

EON пакетите осигуряват и супер бърз интернет в 10 Gbps оптична мрежа на Vivacom.

Над 115 000 домакинства в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора вече имат достъп до новата технология, която компанията стартира в края на 2020 г. Vivacom продължава да разширява мрежата и до края на тази година се очаква тя да бъде достъпна за над 300 000 домакинства.

Любомир Малоселски, Старши мениджър, Дирекция "Продукти и услуги", Vivacom

Специалните първоначални оферти за нови и настоящи клиенти правят пакетите още по-привлекателни. Пълна информация за тях може да намерите тук: https://www.vivacom.bg/bg/eon