Хилария Болдуин заяви, че е шокирана от случилото се

Съпругата на американския актьор Алек Болдуин, който уби операторката Галина Хътчинс и рани режисьор на снимачната площадка, защити и подкрепи съпруга си в тежкия момент, предава БГНЕС. Хилария Болдуин заяви, че е шокирана от случилото се.

Асистент-режисьор връчил пистолета на Алек Болдуин

"Сърцето ми е с Галина, с нейния съпруг, 9-годишния й син, тяхното семейство и близки. И с моя Алек. Няма думи, които да опишат шока и болката в сърцето от такъв трагичен инцидент. Сърцата ни са разбити", написа Хилария в профила си в Instagram.

Алек Болдуин уби оператор и рани режисьор по време на снимки (ВИДЕО+СНИМКИ)

В петък самият Алек Болдуин съобщи, че напълно сътрудничи на полицията при разследването на инцидента, и че е в непрекъснат контакт със семейството на починалата.

На Болдуин все още не са повдигнати обвинения за убийството.

Болдуин присъства на опелото на убитата от него операторка

Инцидентът стана на снимачна площадка в американския щат Ню Мексико. Болдуин стреля към камерата с пистолет, за който е знаел, че е с халосни патрони. При инцидента бе ранен режисьорът на филма "Ръжда" Джоел Соуза, а операторката с украински корени Галина Хътчинс бе тежко ранена и почина в болница в Албакърки. Снимките на филма са прекратени.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.