„Да бъдат честни с приятелите си и да устояват на думата си“, това се опитва да предаде на децата си популярният актьор от „Пътят на честта“

Известният актьор Ивайло Захариев, превърнал се в любим герой на зрителите на Nova с ролята си в „Пътят на честта“, пред репортер на „На кафе“ разкрива как се променя героят му във втори сезон на сериала и с какви уроци на честта иска да възпита децата си.

„На моят герой от „Пътят на честта“ му се натрупаха доста трудности и изненади от страна на семейството. Радвам се, че той успява да съхрани това, което носи като морал. Промяната му идва от отношението му към децата. Виждам повече зрялост в него“, разказва Ивайло за промяната в героя си Калоян от популярния филмов сериал, излъчван в ефира на NOVA.

Грозни тайни и жестоко предателство в „Пътят на честта“

Наскоро актьорът приключи работата си по документалния филм „Зад завесата“, създаден от екипа на спектакъла „Кризисен център“, с помощта на „Национален фонд Култура“. В него се проследява турнето на представленията, като целта е зрителите да се запознаят с работата на актьорите преди и по време на спектаклите, играни в страната. Всички актьори преживяват различни емоции докато се подготвят за представление, докато пътуват или докато са зад кулисите, и сега имат възможността да го покажат. Филмът може да се види в YouTube канала на Ники Станоев и в социалните канали на екипа.

„Радвам се, че съм част от едно представление, което проследява последните дни на Апостола Васил Левски „Времето е в нас и ние сме във времето“. Аз изпълнявам ролята на един негов съратник и в последствие противник Димитър Общи, като постановката може да се види в нов театър НДК с участието на Любомир Ковачев, Елена Петрова и Ники Сотиров“, дава повече информация за сценичните си ангажименти актьорът.

Война за милиони в „Пътят на честта“

Децата му Филип и Дамян също проявяват интерес към работата на известния си баща. Често присъстват на снимки, задават множество въпроси и докато малкият има желание свързано с актьорската професия, то по-големият Филип е склонен да опознае техническата част на професията.

„Това, което бих искал да им предам, е да бъдат джентълмени и да са внимателни с жените около себе си. Другото, на което държа, е да бъдат честни с приятелите си. Да устояват на думата си, колкото и да им е трудно и на тях самите“, разсъждава върху темата актьорът.

„Може би вторият брак е стъпка на смелите. Не пожелавам на никой да стига до втори брак. Един е достатъчен, ако успее да го запази, но любовта е тази, която ни тласка към брака. Животът на всеки може да му предостави втори шанс, втора възможност да изживее щастието и в случая, аз се възползвам от него“, споделя размислите си за втория брак Ивайло. „Добрият тон в отношенията с предишния партньор е задължителен, особено ако са свързани с деца. Желателен е, тъй като двама човека са били събрани от любов и от уважение към тази отминала любов, добрият тон е по-добрия избор.“

Актуална информация за "Пътят на честта" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.