Ексклузивно говори легендарната водеща от закритото радио "Ехото на Москва" Ксения Ларина, направила последното интервю с Борис Немцов

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Трябва ли да предоставим ракетни комплекси на Украйна и какви ще бъдат последиците от това. Първият национален представител на България в НАТО ген. Съби Събев. 

Комюникета от фронта на войната в Украйна. По-близо ли е мирът – посланикът на Украйна в България Виталий Москаленко.  

Арестът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Кога полицията може да действа по неотложност. Бившият директор на НСБОП ген. Румен Миланов. 

Архитектура на борбата с корупцията. Как се разпределят функциите между Европейската и българската прокуратура. Как чухме от Лаура Кьовеши –преподавателят по конституционно право доц Наталия Киселова.  

Накъде днес духа вятърът на промяната. Вокалистът на групата, която всички слушаха преди падането на Тодор Живков. Кирил Маричков от „Щурците“. 

Право на отговор. Има ли нещо нередно в изкупуването на зърно в България. Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов.  

Политическите трусове и вълната от протести. Ще се разклати ли правителството. Говори депутатът от Продължаваме промяната Стою Стоев.  

Стабилна ли е управляващата коалиция. Цецка Бачкова от ДСБ.  

Как ГЕРБ ще свали кабинетът на Кирил Петков от власт. Остана ли нещо скрито под повърхността зад арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. Говори Дани Каназирева от ГЕРБ

Когато ехото на свободното слово отеква в Москва. Бунтът в ефира и призивите за спиране на войната в Украйна. Ексклузивно. От Португалия – водещата на закритото радио "Ехото на Москва" Ксения Ларина и от Латвия – кинокритикът и журналист Антон Долин. 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 19 март по NOVA NEWS.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitter и Telegram - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.