Гледайте „Коледно бягство“ от 12.30 ч., „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ от 14.15 ч. и „Запознай се с малките“ от 16.00 ч.

Празничният киноследобед ще започне с романтичната лента „Коледно бягство“, в който повечето и дори и тези загубили вярата в Коледното чудо, получават втори шанс. Шарлот Лейси (Маги Лоусън) е актриса, която от години се явява на стотици неуспешни кастинги и участва в десетки малки роли. Обезсърчена, младата жена е на път да се откаже от актьорската професия и да се премести в Чикаго, където да започне „истинска“ работа. Съвсем неочаквано Шарлот получава предложение за участие в нова продукция на име „Коледна песен“ и то за главната роля. Репетирайки, актрисата неочаквано и за самата нея започва любовен романс с режисьора – телевизионната звезда Джулиън Уолкър (Бренън Елиът) и отново се съживява страстта си към професията. И когато всичко изглежда повече от съвършено се оказва, че театърът е на път да изгуби договора си за наем, а представлението ще бъде свалено още преди да е стартирало. Ще се появи ли Коледното чудо, на което се надяват и Шарлот и колегите й?

По-късно от 14.15 ч. романтичната лента „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ на режисьора Дон Макбреърти ще пренесе зрителите в света на амбициозната Дарси, която мечтае да се докаже и да успее в живота. Вместо да работи с баща си обаче, тя решава да създаде своя собствена компания. След като се завръща в родния си град за Коледа, Дарси отново се среща със своя стар съперник и собственик на ресторант Люк. Оказва се, че и двамата са принудени заедно да планират благотворително събитие. Докато Дарси прекарва повече време със семейството си и с Люк, тя осъзнава кое е най-важно в живота и решава да възстанови отношенията си с баща си, а може би дори и да се влюби…

По-късно от 16.00 ч. забавната комедия „Запознай се с малките“ ще зареди зрителите с отлично настроение. Фамилията е преди всичко, а правилата са начин на живот във филма на Пол Уайц с участието на звездните актьори Бен Стилър, Робърт Де Ниро, Барбара Стрейзънд, Дъстин Хофман, Джесика Алба. Героят на Бен Стилър – Грег трябва да докаже на тъста си – Де Ниро, че е мъжът в къщата. Грег и съпругата му Пам имат близнаци, които скоро ще навършат пет годинки. Притиснат от финансовата криза, той поема ангажимент от фармацевтична компания. Това решение събужда параноята в тъста му, а резултатът са конфликтни, но и много забавни моменти.

Не пропускайте „Коледно бягство“ от 12.30 ч., „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ от 14.15 ч. и „Запознай се с малките“ от 16.00 ч.