Гледайте премиерната криминална комедия на режисьора Итън Коен от 20.00 ч. по NOVA

Комедийните актьори Уил Фарел и Джон Си Райли се превъплъщават в прочутите герои на Артър Конън Дойл в премиерната лента „Холмс и Уотсън“, която зрителите на NOVA могат да гледат тази вечер от 20.00 ч. Двамата прочути детективи трябва да разрешат мистериозен случай, в който е замесена самата английска кралица.

Шерлок Холмс се научава в ранна възраст да пази чувствата си дълбоко в себе си и да се фокусира върху образованието си. Като възрастен, Холмс и единственият му приятел Джон Уотсън присъстват на процеса срещу стария враг на Холмс, професор Мориарти, и решават, че Мориарти в ареста е измамник, докато истинският е изчезнал. По-късно Холмс е поканен на рожден ден, организиран за него от кралицата.Там е намерен труп в торта и бележка ги информира, че животът на кралицата е в опасност. Задава се нов случай! Когато американска лекарка и нейният обект на изследвания биват въвлечени в случая, Холмс и Уотсън се оказват объркани от чувства към жените и уликите, които откриват, просто не се връзват. Холмс посещава брат си Майкрофт за съвет и накрая установява, че убиецът е негов близък.

Това ще бъде третият филм, в който Уил Фарел и Джон Си Райли си партнират на екрана, след „Рики Боби: Лудият на макс“ и „Доведени братя“. Към тях се присъединяват звезди като Хю Лори, Ребека Хол, Кели Макдоналд, а Ралф Файнс като злодея Мориарти ще доведе абсурда до максимум. 

Не пропускайте много щури изцепки, каламбури и все по-нелепи ситуации в криминална комедия „Холмс и Уотсън“, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA