Гледайте семейната комедия на режисьора Дейвид Франкел от 20.00 ч. по NOVA

Една история за истинско приятелство, щастливо семейство и палаво куче ще видят зрителите в комедията „Марли и аз” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Във филма на режисьора Дейвид Франкел, палав лабрадор партнира на холивудските звезди Дженифър Анистън и Оуен Уилсън.

Двама журналисти, които са съпрузи отскоро, се установяват във Флорида. Джон изненадва любимата си Дженифър с кученце, кръстено на певеца Боб Марли. Малкият лабрадор Марли става част от живота на семейството, като не само забърква поразии, но и поставя семейството пред важни изпитания. 

Сладката пухкава топчица бързо се превръща в препускащ из дома им четиресет и пет килограмов лабрадор ретривър, неподлеждащ на възпитание. И скоро става ясно, че с Марли животът на младата двойка никога вече няма да бъде същият. Див и непокорен, Марли унищожава всичко, което се изпречи на пътя му – събаря предмети и хора, има нюх за бели, страх от гръмотевици и се оказва единственото куче, изхвърлено от училището за послушание. Но едновременно с това любвеобилният домашен любимец е до стопаните си в най-тежките и най-щастливите моменти, винаги верен и готов да обича. Филмът е създаден по едноименната книга, превърнала се в бестселър на Джон Гроган, известен журналист и писател.

Не пропускайте семейната комедия „Марли и аз” от 20.00 ч. по NOVA