Гледайте семейната романтична комедия от 16.00 ч. в ефира на NOVA

Вълнуващи и романтични моменти предстоят с премиерната романтична комедия "Коледа в Гленбрук" този следобед от 16.00 ч. по NOVA. Ще проследим историята на богата млада жена, която решава да промени живота си. Като внучка на един от най-богатите мъже в Америка, Джесика копнее за живот далеч от светлините на прожекторите.

Богатата наследница Джесика Морган трябва да поеме позицията на главен изпълнителен директор на базираната в Лос Анджелис Morgan Organisation след пенсионирането на дядо си. Младата жена е сирак, след като родителите й загиват в катастрофа, и е отгледана от дядо си Харолд Морган. Преди решаващата стъпка в живота й, тя решава да прекара навечерието на Коледа в малкия град Гленбрук, Колорадо, мястото, където са се срещнали и влюбили родителите й. Джесика иска да чуе звъна на църковните камбани на Бъдни вечер, градска традиция от близо век и легенда, според която желанията се сбъдват. На това място баща й е предложил брак на майка й, и то по време на празниците. Джесика пристига в малкото градче, където започва да работи като преподавател в местната гимназия, но сменя името си, за да не привлича внимание. 

Само директорът знае нейната самоличност, но опазването на нейната тайна се усложнява, когато тя се влюбва в красивия началник на местната пожарна Кайл Бюканън...

Не пропускайте развръзката на семейната романтична комедия "Коледа в Гленбрук" от 16.00 ч. в ефира на NOVA.