Двамата се запознават на приятелско парти

Трогателно селфи показа празника за 30-ата годишнина от семеейния живот на актрисата Мишел Пфайфър и съпруга ѝ Дейвид Е. Кели на 13 ноември. Те са се запознали на среща на сляпо, описвана като „всичко друго, но не и любов от пръв поглед”. Родители на две деца - Клоди (30 г.) и Джон Хенри (29 г.), двойката е заедно още от изключително оригиналната си среща.

Най-добрите филми на изумителната Мишел Пфайфър (ГАЛЕРИЯ)

През 1993 г., на 35-годишна възраст, Мишел Пфайфър вече е намерила своето място в Холивуд. Изпълненията ѝ в "Лице с белег" (1983 г.), "Опасни връзки" (1988 г.) и ролята ѝ на Жената-котка в "Батман" в началото на 90-те години вече я бяха превърнали в култова актриса на нейното поколение. Току-що разведена с Питър Хортън, през същата година тя се запознава с бъдещия си съпруг Дейвид Е. Кели, сценарист на хитови сериали ("Големите малки лъжи", "Защитата на Линкълн").

През април 2022 г. в токшоуто на Джими Фалън Мишел Пфайфър си спомня незабравим момент от любовната си история с продуцента. Двамата се запознават на приятелско парти, след като общ приятел им урежда среща на сляпо. "Бях малко стресирана, имах няколко лоши опита със срещи на сляпо и се заклех, че няма да го направя отново", споделя актрисата.

"Най-добрата ми приятелка ми каза: "Моля те, само този път се запознай с този мъж, Дейвид Кели". Съгласих се", добави тя. "Мислех, че ще е забавно да отидем на боулинг." Вечерта с приятели включвала и сестрата на Мишел Пфайфър, Диди. Като забелязала Дейвид Кели да разговаря със сестра ѝ, трикратно номинираната за "Оскар" актриса казала на приятелката си, че ще е по-добре да "запознае сестра си с Дейвид Кели". На което инициаторът на срещата отговорил: "Не смей да се отдръпнеш, ще те убия". 30 години по-късно Мишел Пфайфър все още е щастливо влюбена в Дейвид Кели, "въпреки че започнахме зле", шегува се тя пред Джими Фалън.