Зрителите могат да се включат в кампанията на https://greatmonday.bg и да спечелят награди

Патриотична мисия или лекуващо пътешествие ще грабне победата в третата седмица на „Великият понеделник“? В битката между изпълнения с адреналин екшън „Китайски зодиак“ и фантастичната комедия „Доктор Дулитъл“ ще има само един победител, избран от зрителския вот на уебсайта https://greatmonday.bg. Филмът, който спечели одобрението на киноманите, ще бъде излъчен на 22 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение за седмицата е „Китайски зодиак“, където Джаки Чан влиза в ролята на Ейжън Хоук, който има за цел да открие изгубени бронзови глави от древно китайско съкровище. Когато богатият предприемач Лорънс (Оливър Плат) предлага огромна награда за подобна находка, приключенецът използва своя набор от високотехнологични устройства, за да помогне в търсенето на изчезналите реликви. Притиснат между чудовищна печалба и опазването на миналото на Китай, Хоук се впуска в битка, използвайки уменията си, за да помогне да се осуетят разрушителните планове на Лорънс.

В приключенската комедия „Доктор Дулитъл“, развиваща се през XIX век, д-р Джон Дулитъл (Робърт Дауни Джуниър) е известен ветеринарен лекар, лично избран от кралицата на Англия. Той живее в уединение зад високите стени на пищното си имение в монархията. Докторът е заобиколен от редица екзотични животни, които са единствените същества, с които поддържа ежедневна комуникация. Но когато младата кралица Виктория се разболява тежко, ексцентричният Дулитъл и неговите космати приятели се впускат в епична експедиция до митичен остров, за да намерят вълшебния лек.

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 22 юли, точно в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Повече информация за „Великият понеделник“ можете да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.